Αρχική σελίδα / Προϊόντα Fortador / Power Bank

FORTADOR​ ​POWER BANK

Power Bank 3kW 120 V

Η σειρά Fortador Power Bank V είναι μια εναλλακτική λύση έναντι στις γεννήτριες ισχύος βενζίνης ή φυσικού αερίου. Δεν παράγει ενοχλητικό ήχο και καυσαέρια, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες προστασίας HACCAP και σε δωμάτια με περιορισμένο αερισμό. 
Σας επιτρέπει να εργάζεστε με φορτίο έως και 3000 Watt. 
Η φόρτιση γίνεται με σύνδεση σε τυπική πρίζα 220V ή ηλιακούς συλλέκτες που είναι εγκατεστημένοι στην οροφή του αυτοκινήτου, του σπιτιού, συνεργείου ή πλυντηρίου αυτοκινήτων.

Λεπτομέρειες

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έναν μετατροπέα και δύο μπαταρίες θαλάσσης βαθιάς εκφόρτισης.

Σας επιτρέπει να εργάζεστε έως και 10 ώρες χωρίς διακοπή με το Fortador Pro S ή οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα αυτού του τύπου.

Η σειρά Fortador Power Bank V είναι μια εναλλακτική λύση έναντι στις γεννήτριες ισχύος με βενζίνη ή φυσικό αέριο. Δεν παράγει ενοχλητικό ήχο και καυσαέρια, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες προστασίας HACCAP και σε δωμάτια με περιορισμένο αερισμό. Σας επιτρέπει να εργάζεστε με φορτίο έως και 3000 Watt. Η φόρτιση γίνεται με σύνδεση σε τυπική πρίζα 220V ή ηλιακούς συλλέκτες που είναι εγκατεστημένοι στην οροφή του αυτοκινήτου, του  σπιτιού, συνεργείου ή πλυντηρίου αυτοκινήτων.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με εξαρτήματα που επιτρέπουν ουσιαστικά δια βίου λειτουργεία. Είναι μια από τις επενδύσεις που αποφέρει πολλά χρόνια οφέλη από την εργασία με μια αξιόπιστη συσκευή και με πιθανή δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από ηλιακούς συλλέκτες ή άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως ανεμόμυλους ή ανεμογεννήτριες.

Τα ευρωπαϊκά πρότυπα και το σύστημα διαχείρισης ενέργειας επιτρέπουν τη λειτουργία χωρίς επίβλεψη.

Αυτό το αποκλειστικό μοντέλο θα ανταποκριθεί ακόμη και στις υψηλότερες προσδοκίες, καθώς μπορεί να φορτίζει και να κατεβάζει ταυτόχρονα ηλεκτρική ενέργεια σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Το μηχάνημα απολαμβάνει εξαιρετικής αναγνώρισης από χρήστες σε μέρη όπου απαγορεύεται ή δεν είναι ευπρόσδεκτη η χρήση γεννητριών φυσικού αερίου ή ντίζελ. Η εγκατάσταση και η χρήση επίσης δεν απαιτεί άδειες. Σύμφωνα με την ένωση Γερμανών καταναλωτών, αυτό είναι το μέλλον όσον αφορά τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών CO2 και τις αυξανόμενες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας εγγυώνται τη θέση του ηγέτη στον κλάδο. Οι αντιπροσωπείες μας βρίσκονται σε: Μόντρεαλ, Μαϊάμι, Ντουμπάι, Πρετόρια, Χονγκ Κονγκ και Νέα Υόρκη. Τα μηχανήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα και τα πρότυπα CE, Lamborghini Caloreclima, TUV Nord, Florida As, UL CAN / ΗΠΑ.


Οι συσκευές διατίθενται σε τρεις παραλλαγές:

ΜΙΚΡΟ 3,0Kw

Η επιλογή που επιλέγεται συχνότερα από: κινητά πλυντήρια αυτοκινήτων ατμού ή υπηρεσίες με πρόσβαση στον πελάτη. Το Fortador Power Bank V Series σάς επιτρέπει να εργάζεστε σε συνεχή λειτουργία έως και 10 ώρες σε μέρος όπου είναι αδύνατη η σύνδεση στο τροφοδοτικό. Μπορούμε να συνδέσουμε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

ΜΕΣΑΙΟ 6,0Kw

Η επιλογή που επιλέγεται συχνότερα από: κινητά πλυντήρια αυτοκινήτων ατμού ή κινητές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν συσκευές με υψηλότερη ισχύ ως ηλεκτρικά εργαλεία για επαγγελματίες. Το Fortador Power Bank V Series σάς επιτρέπει να εργάζεστε σε συνεχή λειτουργία έως και 20 ώρες σε μέρος όπου είναι αδύνατη η σύνδεση στο τροφοδοτικό. Μπορούμε να συνδέσουμε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

ΜΕΓΑΛΟ 9,0-12.Kw

Η επιλογή που επιλέγεται συχνότερα από: επενδυτές που εγκαθιστούν ηλιακούς συλλέκτες σε στέγες σπιτιών, ηλιακών πάρκων, εργαστηρίων, πλυντηρίων αυτοκινήτων ή άλλων χώρων εργασίας.

Το Fortador Power Bank V Series επιτρέπει τεράστια εξοικονόμηση πόρων και εργασία με τη δική του δωρεάν πηγή ενέργειας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ηλιακά πάνελ. Το Fortador Power Bank V Series θα κάνει τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης και της αποθήκευσης ενέργειας.