Αρχική σελίδα / Προϊόντα Fortador / Επικάλυψη Kevlar

KEVLAR CERAMIC COATING

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ KEVLAR

Kevlar – ένα πολυμερές από την ομάδα των πολυαμιδίων (ακριβέστερα των αραμιδίων), από το οποίο περιστρέφονται τεχνητές ίνες με υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό. Το Kevlar εφευρέθηκε στα εργαστήρια DuPont το 1965 από μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής την Αμερικανίδα χημική πολωνικής καταγωγής Stephanie Kwolek. Το Kevlar είναι εμπορική ονομασία της DuPont. Η σύνθεση Kevlar επιτυγχάνεται με την αντίδραση της πολυσυμπύκνωσης χλωριδίων δικαρβοξυλικού οξέος με αρωματικές αμίνες.
Οι κεραμικές επικαλύψεις συνδέονται χημικά με το χρώμα, τα γυαλιά, τα πλαστικά ενός οχήματος δημιουργώντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. 
Είναι μια πιο ολοκληρωμένη προστατευτική εναλλακτική από ότι το κερί αυτοκινήτου, καθώς δημιουργεί ένα ημιμόνιμο έως μόνιμο δεσμό που δεν χρειάζεται συχνή επανεφαρμογή.

Λεπτομέρειες

Το Kevlar είναι ένα ανθεκτικό στη θερμότητα με σκληρό φινίρισμα που αναπτύχθηκε το 1965. Οι χρήσεις του ποικίλλουν σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, όπως ρούχα, ελαστικά και ακόμη και κεφαλές τυμπάνων. Το Kevlar ταιριάζει στην αγορά φινιρίσματος αυτοκινήτων λόγω της σκληρότητάς του και της καθαρής του εμφάνισης. Μιλάμε πολύ για αυτοκίνητα και φορτηγά, αλλά το Kevlar μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετε να προστατέψετε με το Kevlar, συμπεριλαμβανομένων σκαφών, RV's, αεροσκαφών και πολλά άλλα..
Το Fortador έχει την καλύτερη διαθέσιμη κεραμική επίστρωση αυτοκινήτων Kevlar στην αγορά.
Ως μέρος του κιτ κεραμικής επίστρωσης οχημάτων μας, φέρνουμε ένα πλήρες σύστημα με τρία στάδια προϊόντος: ενεργοποίηση, προστασία και εσωτερική επίστρωση
Το κιτ περιλαμβάνει όλα τα αναλώσιμα, το σφουγγαράκι εφαρμογής και την πετσέτα που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε DIY σε καθαρό και προετοιμασμένο αυτοκίνητο.
Η επίστρωση Kevlar είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό φινίρισμα που μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για εργασίες επικάλυψης προστασίας αυτοκινήτων και φορτηγών. Το κιτ κεραμικής επίστρωσης της Fortador περιλαμβάνει ένα πακέτο τριών σταδίων με απλές οδηγίες. 
Η εφαρμογή αυτής της επίστρωσης σε οποιοδήποτε όχημα θα δώσει στους ιδιοκτήτες την εμφάνιση και την ανθεκτικότητα που θέλουν.

Η προστασία ενός οχήματος σε επαγγελματικό επίπεδο με ποιοτική κεραμική επίστρωση είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης. Υπάρχουν πολλά οφέλη για τον ιδιοκτήτη του οχήματος. 

Μια επαγγελματική επίστρωση νανο παρέχει ένα φράγμα μεταξύ του οχήματος και των εξωτερικών στοιχείων. Η βρωμιά, η σκόνη, τα χημικά του δρόμου και άλλα σωματίδια που είναι καταστροφικά για την βαφή  και το βερνίκι των οχημάτων μένουν μακριά.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα καθώς μετά την εφαρμογή δεν χρειάζεται να πλυθούν ​το όχημά τους να πλένονται τόσο συχνά καθώς  προστατεύονται από την κεραμική επίστρωση λόγω του ανθεκτικού προστατευτικού  τους και της δυνατοτήτας αυτοκαθαρισμού τους.

Ένα όχημα είναι συχνά ένα από τα περιουσιακά στοιχεία με την υψηλότερη αξία που έχει ένα άτομο έτσι η προστασία του είναι σημαντική. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για τον καθορισμό της αξίας μεταπώλησης, είναι η εξωτερική κατάσταση και εμφάνιση του οχήματος, τα οποία προστατεύονται με την επαγγελματική κεραμική επίστρωση της Fortador. Έτσι δεν θα απογοητευτούν από τη διατήρηση του οχήματός τους και θα επιτύχουν υψηλότερη αξία μεταπώλησης.

Τρόπο​ς χρήσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΑΦΗΣ

Βήμα 1: Εφαρμόστε μόνο σε πλυμένο και γυαλισμένο χρώμα όχημα, σκάφος, ​αεροσκάφος ή άλλα αντικείμενα που θέλετε να προστατέψετε με την επίστρωση KEVLAR. Χρησιμοποιήστε μια πιπέτα από μπουκάλι και απλώστε 5-15 σταγόνες απευθείας στο pad Applicator. 
Το αστάρι και ο ενεργοποιητής STAGE 1 πρέπει να εφαρμοστούν σε κάθε στοιχείο στο οποίο θέλετε να τοποθετήσετε επίστρωση Kevlar. 
Χρησιμοποιείτε πάντα γάντια και μάσκα προσώπου. 
Περιμένετε 5 λεπτά πριν πάτε στο Βήμα 2. Το αστάρι θα κολλήσει και θα εξατμιστεί.

Βήμα 2: Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα πολυμερούς KEVLAR από το δοχείο. Χρησιμοποιήστε μια μάσκα προσώπου, την βούρτσα εφαρμογής για πλαστικά και παράθυρα, απλικατέρ, μικροΐνες και γάντια. 
Αφού εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα, περιμένετε 5-10 λεπτά για να στεγνώσει τελείως. Στη συνέχεια, γυαλίστε την επίστρωση με το χέρι χρησιμοποιώντας την πετσέτα μικροϊνών που υπάρχει στη συσκευασία 
ΣΤΑΔΙΟ 3. Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τα σημεία όπου είναι ορατή η επίστρωση. Περιμένετε 15 λεπτά και γυαλίστε ξανά με το χέρι με το ίδιο πανί. Η επίστρωση πρέπει να διατηρείται σε καλά πλυμένο όχημα ή άλλες επιφάνειες για 6 - 9 μήνες.  Χρησιμοποιήστε μάσκα προσώπου. 
Μην αγγίζετε την πάστα. 
Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε με σαπούνι και νερό.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Η προστασία εσωτερικού KEVLAR προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα σε δέρμα, αλκαντάρα και υφάσματα Βεβαιωθείτε ότι η ταπετσαρία δεν είναι βρεγμένη. Πρέπει να είναι στεγνό. Μετά από σχολαστικό σκούπισμα, πλύσιμο του εσωτερικού του οχήματος και καθαρισμό της ταπετσαρίας, ψεκάστε από απόσταση 30 cm. Εφαρμόστε το προϊόν από τη φιάλη χρησιμοποιώντας έναν ατμοποιητή. 
Επίσης, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οροφές cabrio και άλλες υφασμάτινες ταπετσαρίες. 
Εξαιρετικό για τον ύφαλο σκάφους. Μετά την εφαρμογή της πρώτης στρώσης αφήνετε 15 λεπτά και επαναλάβετε τη διαδικασία. Η επίστρωση Kevlar έχει εμποτιστικές και υδρόφοβες ιδιότητες. Μπορεί να τρίβεται με στεγνή βούρτσα. Εφαρμόστε το προϊόν μετά από κάθε πλύσιμο ταπετσαρίας. Χρησιμοποιείτε πάντα γάντια και προστατευτική μάσκα προσώπου κατά την εφαρμογή.